Post by radsdownvomisbi on Mar 1, 2022 2:04:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Nibblers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Nibblers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daugiau brangakmenių ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Nibblers 2022 version ▞▞▞
Kasdien bus daugiau nemokamų pagyrų. Prašome daugiau lygių
Vienintelis šio žaidimo minusas, dėl kurio negaliu jam skirti 5 žvaigždučių, yra nuolatinis „Facebook“ dalykas, trukdantis žaidimui, aš nenoriu prisijungti prie „Facebook“. Gėda, kad truputis sugadina viską 😞👎👎👎
Fruit Nibblers Geduldsspiele biso
Staiga didžiojo turnyro metu man pasakė, kad neatsisiunčiau teisingų lygių. Bet kai bandau atnaujinti, nėra ką atnaujinti... W...T...F...
Nuostabus žaidimas
Viskas šiame žaidime yra gerai. Išskyrus kūrėjų tingėjimą vėlesniuose žaidimo etapuose. Daugiau jokių viršininkų muštynių, kurios kažką reiškia. Keistas naujo driežo atradimas. Pasikartojantys etapai. Ir apie 1700-ąjį etapą pasidarė taip sunku, kad negalite nejausti, kad tai buvo padaryta tyčia. Kad išliktumėte ten, kol jie skalauja, pakartokite keletą naujų etapų. Kad TURI leisti pinigus pagalbinėms priemonėms, kad įveiktum etapus. Užsiregistravome ne dėl to.
Toy Army: Draw Defense 頭脳系 och
nuo paskutinio atnaujinimo jis nuolat stringa žaidimo viduryje be jokio įspėjimo. Pataisykite tai! Aš pavargau švaistyti gyvenimus!
mano žaidimai ir toliau trikdo
Tai lėčiausias žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau savo gyvenime. Reikalingi esminiai atnaujinimai. Nuo žaidimo pradžios užtrunka 3 ir daugiau minučių iki perėjimo iš 1 lygio į kitą užtrunka /- tiek pat laiko.
Daugiau nei 5 metus žaidžiau senu telefonu ir nepavyko perkelti į naują įrenginį, todėl atsisiunčiau jį į jį.
Pagrindinis šio žaidimo trūkumas yra tas, kad įkėlimas trunka 10 minučių (taigi, tik 4 žvaigždutės). Sakydamas, kad aš išbandžiau daug 3 rungtynių žaidimų, ir tai yra pats geriausias. Aš esu visiškai užsikabinęs.
Kai kurių lygių neįmanoma pasiekti nenaudojant monetų ar Niblerų
Kiekvieną kartą, kai bandau žiūrėti reklamą už atlygį, žaidimas sugenda. Ši problema yra visuose rovio žaidimuose.
SKAITYTI VISKAS. DEJA, ŠI ISTORIJA KEIČIASI. Labai geriausias žaidimas. Iššūkis ir smagu. Miela grafika. Po dvejų metų......Reikia redaguoti apžvalgą. Žaidžiu jau daugiau nei dvejus metus. Vis dar mano mėgstamiausias žaidimas, tačiau laiko tarpas tarp laimėjimo ir perėjimo į kitą ekraną tapo juokingai ilgas. Tiesą sakant, šiandien suplanavau laiką. Keturios minutės ir šešiolika sekundžių nuo lygio įveikimo iki galimybės vėl žaisti. Jūs tiesiog laukiate užšaldytame ekrane. Vis dar žaidžia, bet tai nėra gerai. Prašau pataisyti. NAUJIAUSIAS KOMENTARAS 2018 M. SPALIO 9 D.:. *** Atnaujinimas NIEKO nepadėjo pašalinti ILGŲ vėlavimų ir užšalimo tarp raundų ir atidarius. Tai buvo geriausias žaidimas. 2400 lygis ir aš baigiau laukti, kol problema bus išspręsta. Yra ir kitų gerų žaidimų.Žaidimas turi keletą trūkumų, kuriuos reikia pataisyti, kad žaidimas būtų geresnis. Pirmas žaidimas būtų pirmą kartą įkeltas iš žaidimo ekrano. Jis vienu metu bando įkelti daugybę žaidimo dalių, todėl žaidimas užstringa ir kelias minutes nereaguoja. Tai taip pat vyksta tarp žaidimo lygių. Antrasis trūkumas yra pasikartojančių lygių skaičius įprastu žaidimo režimu, teigiančiu, kad jie yra nauji lygiai.
Super smagu!! Iššūkis, kuris palaiko susidomėjimą!
Linksma, šauni grafika...
Meilės turnyrai
Man nepatinka, kad lygiai užrakinami kiekvieną dieną. Anksčiau žaisdamas skirdavau 30/40 minučių per dieną, dabar galiu žaisti tik 5–10 minučių.
vaikai
Man labai patinka šis žaidimas, jis yra įdomus ir kol kas skiriasi nuo kitų
Nuo 4 metų bandau tik 284 lygį ir vis dar negaliu to išspręsti. Tikiu, kad dar po kazkokiu metu is dangaus nusileis kokie alianai man isspres sita 284 lygi... Linkiu ir mano vienintele viltis.
Lėčiausia programa mano telefone per mylią.
Atsilikimas baisus. Žaidimas įkeliamas amžinai ir užšąla.
Paprasta ir atpalaiduojanti, tačiau pakankamai įtraukianti.
Tai neprisijungi prie facbook
Deja, jūs negalite daryti reklamos
Jūs išleidote monstrus, pagalvokite, žaidėjai, kodėl leiskite monstrams paimti kiekvieną pagalbininką ant lentos?Jokiu būdu nepasieksite kai kurių lygių nepirkdami pagalbininkų. Įdomus žaidimas, per daug sudėtingas. Nepakanka pagalbos su pagalbininkais, daugeliui vagių pabaisų.
neblogai!!
2019.10.10 atnaujinimas – žaidimo našumas ir įkėlimo laikas jau 2 dienas daugiau ar mažiau grįžo į įprastas. Žaidimas nebegalimas žaisti. Kažkas panašaus į 2 mėnesius, buvo atnaujinimas. Dabar žaidimas užšąla jį atidarius. Kiekvieną kartą. Ir vis dar nepataisyta. Kai žmonės negali naudoti jūsų programos, tai yra gana didelis dalykas, kurį paprastai bandote ištaisyti iš karto. Tačiau šie kūrėjai akivaizdžiai nesijaučia taip pat.
Daugelį lygių labai sunku įveikti neperkant daiktų, jums turi labai pasisekti, kad laimėtumėte su tuo, ką turite
Fruit Nibblers Παιχνίδια παζλ cdz
Puiki grafika, žaidimas ir bendras įspūdis. Tačiau Rovio yra gana godus.Žaidimas sukurtas taip, kad arba jums pasisekė lygiuose nuo 30 ir pasiekiate tikslą su nedideliu ėjimų skaičiumi, arba mokate už papildomus judesius.
👍👍
Mėgstu šį žaidimą, bet pastaruoju metu įkėlimo laikas buvo juokingas
Fruit Nibblers Sestavljanke nxsj
Viskas gerai, aš turiu galvoje, kad yra geriau
Vis dar žaidžia po kelerių metų! Mėgaukitės šiuo žaidimu labai! Kaip ir papildomi žaidimai, tokie kaip „Octos Challenge“. Palaiko žaidimą linksmą. Jis retkarčiais užrakinamas, bet nepakanka, kad ištrinčiau žaidimą. Myliu!
Geras žaidimas
Man patinka šis žaidimas, labai spalvingos detalės
Fruit Nibblers パズル oyuf
Jis sustoja @level 593, kiekvieną kartą, kai bandau žaisti 594 lygį, jis užstoja ir sustoja...
2021-10-23 Žaidimas nustojo krauti telefone ir visai negaliu žaisti 😠 Kai jis pradėjo užšalti ir pamečiau monetas, jie pasakė, kad nutraukia žaidimą metų metus. Vienas iš nedaugelio, kuriam išleisiu pinigus monetoms/pajėgoms. Jis nusipelno 5 žvaigždučių, išskyrus tai, kad užšąla taip dažnai, kad tai erzina. Prarandu daug tų monetų, papildomų gyvybių ir galių. Nemanau, kad tai mano telefonas „Samsung Note 10“ ir turiu greičiausią „Wi-Fi“, kokį tik esu turėjęs.
Tai daug geriau nei „Angry birds match“. 3D grafika atrodo gražiau, galite vėl atkurti lygius ir dar keletą dalykų. pašalinkite šį bjaurų skelbimą Angry birds match ekrano apačioje.
Linksma, linksma, linksma
Vienas prasčiausių iki šiol sužaistų rungtynių. Kiekvieną kartą tas pats dalykas negali pamatyti kažko kito